X

«Γυμνή»… κόντρα με πρωταγωνίστρια την Rihanna

Συγκρότημα της δεκαετίας του '90 τα βάζει με την..." γυμνή" Rihanna, η οποία απαντά με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

Ant1news

Νέος «πόλεμος» ξέσπασε στην αμερικανική σόουμπιζ με αφορμή το αραχνοΰφαντο και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που φορούσε η  Rihanna στα Βραβεία της Ένωσης Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, CFDA.

Αυτή τη φορά η κόντρα ξέσπασε μεταξύ της RiRi και του γνωστού συγκροτήματος R&B της δεκαετίας του '90, TLC.

Δύο μέλη του συγκροτήματος TLC η Tionne «T-Boz» Watkins και η Rozonda «Chilli» Thomas μίλησαν σε εκπομπή του Channel 7 για τη Rihanna, λέγοντας πως χρησιμοποιεί το σώμα της και το σεξ για να πουλήσει δίσκους.

«Εμείς γίναμε το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα φορώντας τα ρούχα μας. Μπορούσαμε να κυκλοφορούμε με τα στήθη μας έξω όλη την ώρα, αλλά δεν το κάναμε» είπαν «καρφώνοντας» φανερά την Rihanna.

Η τραγουδίαστρια από τα Μπαρμπέιντος δεν έκατσε φυσικά με σταυρωμένα τα χέρια και έδωσε την απάντησή της με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Έβαλε στο Twitter μία τόπλες φωτογραφία των TLC, την οποία χρησιμοποίησε μάλιστα και ως φόντο στο προφίλ της και στη συνέχεια έγραψε:

«Όταν δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι αυτή είμαι εγώ και εκείνες... είναι απλά αυτές» έγραψε και «ανέβασε» στο Διαδίκτυο μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να βγάζει τη γλώσσα της.