X

Άφησε τις ρακέτες και βγάζει νέο άρωμα η Σαράποβα

Μεταξύ του Ρολάν Γκαρός και του Γουίμπλεντον η Μαρία Σαράποβα ξέκλεψε λίγο χρόνο για να προωθήσει το νέο της άρωμα.

Ant1news

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός και η Μαρία Σαράποβα έβγαλε τη λευκή στολή της, άφησε τις ρακέτες και φόρεσε μία τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο, για να προωθήσει το νέο της άρωμα.

Η συνεργασία της με την Avon είχε ανακοινωθεί μέσω γρίφου, λίγες ημέρες πριν τη λήξη του Ρολάν Γκαρός. Μετά την κατάκτησή του ήταν που βγήκαν στη δημοσιότητα η φωτογραφίες από την καμπάνια του «Luck».

Πρόκειται για το δεύτερο άρωμα που φέρει το όνομα της  διάσημης τενίστριας και οι φήμες λένε ότι η συμφωνία της ήταν πολύ καλύτερη από την ανάλογη που είχε κάνει πριν από εννέα χρόνια.

«Πάντοτε λέω πως όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο τυχερή είσαι γιατί κυνηγάς μεγαλύτερους στόχους», σχολίασε η κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων.

Η Σαραπόβα , σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, ανήκει στους πλουσιότερους αθλητές, αφού το 2013 κέρδισε 18,4 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν έχουν απομείνει περισσότερες από δύο εβδομάδες για να διεκδικήσει και δεύτερο τίτλο, αυτόν του Γουίμπλεντον, δέκα χρόνια μετά την εκπληκτική πορεία που την έφερε μέχρι την κατάκτηση του τουρνουά σε ηλικία 17 χρονών.