X

Ο «Harry Potter» παραδέχεται ότι ήταν... αλκοολικός

Ο Daniel Radcliffe μάλιστα αποκάλυψε μλώντας στην Sun πως πολλές φορές πήγαινε στα γυρίσματα μεθυσμένος.

Ant1news

Σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού αντιμετώπιζε ο κινηματογραφικός Harry Potter ή κατά κόσμον Daniel Radcliffe, κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων που πρωταγωνιστούσε στην ομώνυμη σειρά ταινιών.

Ο ηθοποιός έπαιξε στην πρώτη ταινία όταν ήταν 11 χρόνων και η απότομη δημοσιότητα και η λατρεία των θαυμαστών, του ασκούσαν τρομερή πίεση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην Sun. Έτσι, στράφηκε στο αλκοόλ και μάλιστα πολλές φορές πήγαινε στα γυρίσματα μεθυσμένος.

Σύμφωνα με τον Daniel, αυτό που τον απασχολούσε συνέχεια ήταν ότι οι άνθρωποι αμφισβητούσαν την πορεία του. Έτσι, προτιμούσε να κάθεται μέρες στο σπίτι του πίνοντας και να μην βλέπει κανέναν, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια που κατανάλωνε αλκοόλ, κατέρρεε συνεχώς και έχανε τις αισθήσεις του.

Σήμερα, πάντως, ο Daniel Radcliffe που είναι 24 χρονών έχει ξεφύγει από αυτό και είναι μια χαρά. Ασχολείται με το θέατρο λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ λέει πως παρά το γεγονός πως χωρίς τον Harry Potter δεν θα μπορούσε να κάνει τα βήματα που κάνει τώρα στον χώρο, χαίρεται που πλέον περπατάει στον δρόμο και δεν τον φωνάζουν Harry, αλλά Daniel.