X

Το… αβυσσαλέο ντεκολτέ της JLo που αποπροσανατόλισε τον Jimmy Fallon

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Λόπεζ, στην τηλεοπτική της εμφάνιση στο Tonight Show του Τζίμι Φάλλον, μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έτσι η ταραχώδης προσωπική ζωή της, πέρασε στα ψιλά.

Ant1news

Η Τζένιφερ Λόπεζ με την καυτή της εμφάνιση σε τηλεοπτικό show που άφηνε «ακάλυπτα» τα πλούσια προσόντα της κατάφερε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του παρουσιαστή και να μην ασχοληθεί  με την προσωπική της ζωή και τα σκάνδαλα του πρώην συντρόφου της Κάσπερ Σμαρτ.

Ο παρουσιαστής του Tonight Show, Τζίμι Φάλλον αποδείχτηκε θερμός οικοδεσπότης και φανατικός θαυμαστής της Λατίνας καλλονής, την οποία υποδέχτηκε με το επιφώνημα:  «Ω Θεέ μου, Τζένιφερ, είσαι πανέμορφη»,  και συνέχισε  σχολιάζοντας την εκρηκτική εμφάνισή της, με ένα λευκό στενό φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της.

Η τακτική της Λατίνας σταρ να φοράει άκρως προκλητικά ρούχα στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της έχει αποδειχθεί σωτήρια για την προσωπική της ζωή, που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει «πρωτοσέλιδο» μετά το χωρισμό της από τον 27χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ που την απάτησε με δύο τρανσέξουαλ μοντέλα.