X

Το δίλημμα του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον… κουμπάρο

Πλησιάζει η ώρα που θα ντυθεί γαμπρός ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο διάσημος ηθοποιός προβληματίζεται για τον ποιος θα τον παντρέψει!

Ant1news

Λίγους μήνες πριν εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μπορεί να μην έχει άγχος για μπομπονιέρες και προσκλητήρια, προβληματίζεται όμως για το ποιος θα είναι ο κουμπάρος του, στον γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν.

Τη… θέση διεκδικούν με αξιώσεις οι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνάδελφοί του, ο Ματ Ντέιμον και ο Μπραντ Πιτ, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να δυσκολεύεται εμφανώς να επιλέξει ανάμεσα στους δύο… Οι τρεις άνδρες είναι χρόνια φίλοι, ενώ πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Η Συμμορία των Έντεκα» και στις δύο συνέχειες της. 

Συγγενικό πρόσωπο του Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πάντως στους δημοσιογράφους της Daily Mail, που έδωσαν το παρόν στην καθιερωμένη ετήσια οικογενειακή συγκέντρωση των Κλούνεϊ, που στην πόλη Augusta του Κεντάκι, πως ο Μπραντ Πιτ έχει ένα μικρό προβάδισμα. Άλλη πηγή βέβαια από την οικογένεια του γοητευτικού ηθοποιού, καταρρίπτει αυτό το σενάριο και δίνει προβάδισμα στον Ματ Ντέιμον, με  το επιχείρημα ότι ο Κλούνεϊ θα κάνει άλλη κουμπαριά με τον Μπραντ Πιτ, αφού θα τον παντρέψει μάλλον με την Αντζελίνα Τζολί!

Ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την γοητευτική δικηγόρο, την οποία ανειλημμένες υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από την συγκέντρωση των Κλούνεϊ, θα γίνει στην Ιταλία…