X

Διάσημο μοντέλο άφησε τις πασαρέλες και έγινε καλόγρια

Μια πολλά υποσχόμενη καριέρα απαρνήθηκε το διάσημο μοντέλο Ολάλα Ολιβέρος που βρήκε το νόημα της ζωής σε ένα μοναστήρι στην Πορτογαλία.

Ant1news

Η Ολάλα Ολιβέρος ήταν διάσημο μοντέλο και μπροστά της είχε ένα μέλλον λαμπρό και μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί. Έκανε glamorous φωτογραφήσεις, έπαιζε σε ταινίες, γύριζε διαφημιστικά και οι γιγαντοαφίσες με τη φιγούρα της κοσμούσαν όλη την Ισπανία.

Στην πορεία όμως το 36χρονο τοπ μόντελ ένιωσε ότι όλο αυτό δεν τη «γέμιζε» και πήρε μια απόφαση ζωής. Εγκατέλειψε τις πασαρέλες και άλλαξε τα ρούχα υψηλής ραπτικής που φορούσε με ένα μπλε ράσο και έγινε καλόγρια του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ. Αφορμή για την απόφασή της στάθηκε μια «συγκλονιστική» επίσκεψη που έκανε στο μοναστήρι της Παναγίας της Φατιμά στην Πορτογαλία.

Αν και δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την απόφασή της δήλωσε στο επίσημο website της Καθολικής Εκκλησίας της Ισπανίας: «Ο Κύριος δεν κάνει λάθη. Μου ζήτησε να τον ακολουθήσω και δε μπορούσα ν’ αρνηθώ».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Ολιβέρος δε μπορούσε να διώξει την εικόνα της ντυμένη με μπλε ράσο από το μυαλό της. Έτσι η 36χρονη άφησε την δουλειά της και προσχώρησε στο Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ ως αδελφή Ολάλα του Σι ντε Μαρία.

«Το να είσαι μοντέλο σημαίνει να είσαι πρότυπο, κάποιος που θα ακολουθήσουν και θα μιμηθούν άλλοι άνθρωποι, και βαρέθηκα να είμαι τόσο επιφανειακό πρότυπο. Κουράστηκα να ζω σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα, υποκρισία, απογοήτευση, σε μια κοινωνία γεμάτη αρνητικές αξίες που προωθεί τη βία, τη μοιχεία, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και σε έναν κόσμο που δοξάζει τους πλούσιους, την σεξουαλική ανηθικότητα και την απάτη», είπε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο.