X

Δείτε το νέο απίστευτο τρέιλερ της Beyonce!

Το διάσημο αμερικανικό κανάλι ΗΒΟ σκέφτηκε έναν απίστευτο τρόπο να παρουσιάσει αποκλειστικές performances από την περιοδεία της Beyonce.

Ant1news

 

Το προμοτάρισμα ενός καλλιτέχνη είναι μια πολλή δύσκολη υπόθεση καθώς είναι γνωστό ότι μπορεί να απογειώσει την καριέρα του ή να την προσγειώσει ανώμαλα μέσα σε μία νύχτα… Αυτό πρώτα από όλους το γνωρίζουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι σκέφτηκαν έναν απίστευτο τρόπο για να προμοτάρουν τη απόλυτη ντίβα Beyonce.

Το HBO μας παρουσιάζει το “Beyonce:x10” το οποίο θα φέρνει στους τηλεθεατές δέκα αποκλειστικές performances από την περιοδεία της Beyonce πριν την προβολή των καινούριων επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς True Blood, ξεκινώντας από την επόμενη Κυριακή, 29 Ιουνίου.

Το διάσημο κανάλι κινηματογράφησε ορισμένα κομμάτια από τις συναυλίες της επιτυχημένης τραγουδίστριας στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της και πλέον είναι έτοιμο να αρχίζει να κυκλοφορεί ένα-ένα τα βίντεο από αυτές της φοβερές παρουσιάσεις. Τα οπτικά εφέ φαίνονται ήδη εντυπωσιακά μόνο από το τρέιλερ διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Πολλά κοντινά, διάφορες γωνίες, πολλά εφέ και όλα αυτά μαζί συμπυκνωμένα μέσα σε μια δεκάδα επεισοδίων (και συνεπώς 10 τραγουδιών).