X

Εθισμένος στο… σεξ ο Marlon Brando

Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Grace Kelly, Jackie Kennedy αλλάκαι Cary Grant, Rock Hudson, James Dean, Laurence Olivier, πέρασαν από το κρεβάτι του Marlon Brando.

Ant1news

Τον εθισμό του Marlon Brando στο… σεξ φέρνει στο φως το νέο βιβλίο της  καθηγήτριας Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης  Susan Mizruchi που έχει τίτλο "Brando's Smile".

Στις σελίδες του βιβλίου ξετυλίγεται με λεπτομέρεια η αχαλίνωτη ερωτική ζωή του διάσημου αστέρα του κινηματογράφου, με … συμπρωταγωνιστές στο κρεβάτι του τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες! 

Η συγγραφέας, που είχε απεριόριστη πρόσβαση σε προσωπικό αρχείο, γράμματα και μαγνητοφωνήσεις του Marlon Brando μας αποκαλύπτει όλες τις ερωτικές σχέσεις που είχε με γυναίκες όπως η Marilyn Monroe, η Marlene Dietrich, η Grace Kelly και η Jackie Kennedy αλλά και άνδρες όπως ο Cary Grant, ο Rock Hudson, ο James Dean, και ο Laurence Olivier.

Ο διάσημος ηθοποιός που  είχε ομολογήσει το 1976 ότι είχε "ομοφυλικές εμπειρίες" και με άνδρες παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε 12 παιδιά, ενώ όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο είχε απορρίψει δύο από τις ομορφότερες σταρ της εποχής του, τη Sofia Loren επειδή η ανάσα της μύριζε "σαν δεινοσαύρου" κι επειδή «είχε τρίχες στη μύτη της» και την Liz Talor επειδή βρήκε τα οπίσθιά της πολύ μικρά για το γούστο του.