X

Η Λουπίτα Νιόνγκο η μούσα της Lancome

Το αψεγάδιαστο πρόσωπο της Λουπίτα Νιόνγκο εμπιστεύτηκε μεγάλος οίκος καλλυντικών για να λανσάρει τα καινούργια του προϊόντα.

Ant1news

Βλέποντας την καριέρα της Λουπίτα Νιόνγκο να έχει εκτοξευτεί στα ύψη με τις επαγγελματικές προτάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη ο γνωστός οίκος καλλυντικών Lancome είδε στο πρόσωπο της ηθοποιού τη νέα μούσα του. Η ηθοποιός που έγινε διάσημη σε μία νύχτα τώρα γίνεται το νέο πρόσωπο του γνωστού οίκου καλλυντικών Lancome, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις συναδέλφους της Τζούλια Ρόμπερτς και Λίλι Κόλινς.  

Η 31χρονη Μεξικανή-κενυατικής καταγωγής- σταρ πόζαρε και μάγεψε το φακό με τη φυσική ομορφιά της και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει παρουσιάζοντας τα νέα καλλυντικά προϊόντα του Οίκου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Νιόνγκο στο ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη κατάφερε να κρατήσει στα χέρια της το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο κερδίζοντας το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία του Στιβ ΜακΚουιν «12 Χρόνια Σκλάβος». Επίσης, το αψεγάδιαστο πρόσωπο της της έδωσε τον τίτλο της «πιο ωραίας του πλανήτη», σύμφωνα με το περιοδικό People.