X

Διάσημοι αθλητές ποζάρουν εντελώς γυμνοί για το περιοδικό ESPN

Οι πιο διάσημοι και καλλίγραμμοι αθλητές του πλανήτη από όλα τα μέρη του κόσμου και όλα τα σπορ, ποζάρουν γυμνοί για το περιοδικό ESPN.

Ant1news

Σπουδαίοι αθλητές με απολλώνια κορμιά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φωτογραφίζονται γυμνοί για το αθλητικό περιοδικό ESPN, σε μια ειδική έκδοση που ονομάζεται Body Issue.

Το εν λόγω τεύχος κυκλοφόρησε σήμερα και παρ’ όλο που περιλαμβάνει γυμνές φωτογραφίες από 22 αθλητές και αθλήτριες, οι εικόνες των οποίων δεν εστιάζουν στον αισθησιασμό αλλά στην απεικόνιση σφριγηλών και καλοσχηματισμένων κορμιών

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα, που φιγουράρουν σε αυτό το τεύχος είναι η τενίστρια Venus Williams, ο ολυμπιονίκης κολυμβητής Michael Phelps, ο Κονγκολέζος- Ισπανός μπασκετμπολίστας Serge Ibaka, που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Ισπανίας και στο NBA, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Omar Gonzales.

Ο Chad Millman, διευθυντής του περιοδικού ανέφερε πως ίσως είναι η πρώτη φορά που τα κορμιά των συμμετεχόντων είναι τόσο χαρακτηριστικά διαφορετικά και αντιπροσωπευτικά του αθλήματος που υπηρετούν.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες

Venus Williams, tennis

Jamie Anderson, snowboarding

Tomas Berdych, tennis

Omar Gonzalez, soccer

Danyelle Wolf, boxing

Larry Fitzgerald, NFL

Hilary Knight, hockey

Prince Fielder, MLB

Jimmy Spithill, sailing

Co Ho, surfing

Ginger Huber, cliff diving

Serge Ibaka, NBA

Angel McCoughtry, WNBA

Michael Phelps-swimming

Amy Purdy, snowboard