X

Είναι το "γούρι" της Jennifer Lopez ο Pitbull ;

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η τάση της Jennifer Lopez να συνεργάζεται μόνο με τον ράπερ Pitbull... Διαβάστε γιατί συμβαίνει αυτό!

Ant1news

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί η Λατίνα τραγουδίστρια με τους εντυπωσιακούς γλουτούς Jennifer Lopez συνεργάζεται μονίμως με τον ράπερ Pitbull.

Ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος και θα σας τον αποκαλύψουμε τώρα…

Το 2011 Jennifer Lopez και  Pitbull κυκλοφόρησαν το τραγούδι «On The Floor». Το βίντεο κλιπ έχει φτάσει τα 770 εκατομμύρια views στο You Tube και αυτός ήταν μάλλον ο λόγος που την έκανε να πιστεύει ότι ο Pitbull ίσως είναι το «γούρι» της.

Έπειτα, το 2012 αποφάσισαν να κάνουν το κοινό να χορέψει στους ρυθμούς του «Dance Again» και τα κατάφεραν, καθώς το βίντεο έχει φτάσει τα 290 εκατομμύρια views. 

Το 2013 συνεργάστηκαν για το Live it Up και το βίντεο κατάφερε ν κάνει 116 εκατομμύρια views.

Και επειδή αυτή η συνταγή πουλάει οι διοργανωτές του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος επέλεξαν για το επίσημο τραγούδι το ντουέτο Jennifer Lopez Pitbull. Το τραγούδι λέγεται We Are One και συνεργάστηκαν με την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Claudi Leitte, με το βίντεο να ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια views.

Όμως οι συνεργασίες τους δεν σταματούν εδώ, καθώς πριν ένα μήνα περίπου κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της JLo με τίτλο «A.K.A». Και εδώ συνεργάζεται με τον γνωστό ράπερ με το νέο τους τραγούδι να ονομάζεται «Booty», ωστόσο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το επίσημο βίντεο  κλιπ του τραγουδιού.