X

Οι selfie της Ιρίνα Σάικ από το Πόρτο Χέλι

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ, ενώ δεν σταματάει να ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες στα social media κολάζοντας τους followers της.

Ant1news

Η ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ συνεχίζει να «ψηφίζει» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μετά τις στιγμές χαλάρωσης και την… selfie στην Ελούντα σειρά έχει το Πόρτο Χέλι.

Η Ιρίνα Σάικ βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ δεν σταματά να ανεβάζει στα προφίλ που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης selfie από την ξαπλώστρα της.

Μάλιστα η Ιρίνα Σάικ ανέβασε στο facebook φωτογραφία της με μαγιό η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου με σχόλια για την ομορφιά της που κόβει την ανάσα...

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο ήλιος, η θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα της χώρας μας έχουν «παρασύρει» την Ιρίνα Σάικ και σε διατροφικές ατασθαλίες.

Το διάσημο μοντέλο δεν είναι μονο του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τη συνοδεύει ο σύντροφό της Κριστιάνο Ρονάλντο... Τις φήμες έρχεται να επιβεβαιώσει ο πορτογάλος άσος ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο facebook που τον «μαρτύρησε» ότι μετά την Μύκονο και την Κρήτη, επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτή τη φορά στο Πόρτο Χέλι.