X

Στην αγκαλιά μιας εστεμμένης ξεπερνά την Κρεσίντα ο πρίγκιπας Χάρι

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό του από την Κρεσίντα Μπόνας, ο πρίγκιπας Χάρι βρήκε… παρηγοριά στην αγκαλιά μιας 25χρονης!

Ant1news

Τον… παλιό καλό του εαυτό φαίνεται πως ξαναβρίσκει ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος επέστρεψε στις νυχτερινές εξόδους, τα  ξενύχτια μέχρι τελικής πτώσης και φυσικά το φλερτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μάλλον βρήκε…. παρηγοριά στην αγκαλιά μιας … εστεμμένης!

Ο λόγος για την 25χρονη  Camilla Thurlow, η οποία είχε αναδειχθεί στο παρελθόν Μις Εδιμβούργο και τώρα εργάζεται στο φιλανθρωπικό οργανισμό The Halo Trust, στον οποίο είχε συμμετάσχει ενεργά και η μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Camilla και Χάρι αντάλλαξαν καυτά φιλιά και ήπιαν τα ποτά τους μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα σε κλαμπ στο κέντρο του Λονδίνου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για το αν η Camilla είναι η νέα κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά… Το φλερτ ανάμεσά τους είναι αναμφισβήτητο, όμως κανείς δεν  ξέρει αν θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Πάντως πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον ανέφερε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης πως είναι πολύ πιθανόν οι δυο τους να μην ξαναβρεθούν, καθώς είναι πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο…