X

Χωρίζουν η Μπιγιονσέ με τον Τζέι Ζι;

Πολλά προβλήματα στη σχέση τους φαίνεται πως έχουν η Μπιγιονσέ με τον Τζέι Ζι φτάνοντας το γάμο τους στο…διαζύγιο.

Ant1news

Χωρίς βέρες, αλλά με σύμβουλους γάμου συνεχίζουν την κοινή περιοδεία τους ο Τζέι Ζι με την Μπιγιονσέ.

Σύμφωνα με στενό φίλο του ζευγαριού, ο οποίος έκανε δηλώσεις στη New York Post, οι δύο σταρ του πενταγράμμου «Προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χωρίσουν χωρίς να πάρουν διαζύγιο...Κάνουν μια τεράστια περιοδεία και έχουν ήδη πάρει μπροστά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων»,

«Εάν δεν το έχετε προσέξει, δεν φορούν βέρες» συμπλήρωσε ο ίδιος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τα προβλήματα υπήρχαν εξ αρχής, αλλά όλοι πίστευαν πως θα ξεπεραστούν με τη γέννηση της κόρης τους.

 «Έκαναν το κλασικό λάθος να νομίζουν ότι ένα παιδί μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να αναθερμάνει τη σχέση όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε» είπε σχετικά.

Η Μπιγιονσέ πάντως δεν πτοείται από τα σενάρια που κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν είναι επιστημονικής φαντασίας, και ανεβάζει συνέχεια οικογενειακές φωτογραφίες στα social media, καθώς και τις απαραίτητες για την προώθηση της κοινής περιοδείας τους.

«To σόου "On the Run" είναι επικό γιατί η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι πραγματικά δεν έχουν ανταγωνισμό. Ο καθένας ξεχωριστά ως μονάδα είναι εντυπωσιακοί. Μαζί όμως ... είναι αξεπέραστο», σχολίασε στο Instagram.