X

Οι ωραίοι, διάσημοι και πλούσιοι του Χόλιγουντ

Μια ιδιαίτερα καλή χρονιά φαίνεται πως ήταν το 2014 για ορισμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς αρκετοί αύξησαν κατά πολύ τα εισοδήματά τους.

Ant1news

 

Είναι ωραίοι, επιτυχημένοι, διάσημοι και… πλούσιοι, ενώ κάποιοι από αυτούς παραμένουν και εργένηδες! Ο λόγος για τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την λίστα Forbes, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο Robert Downey Jr. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Iron Man κέρδισε φέτος περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια! Ακολουθεί ο Dwayne Johnson με 52 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο  sexy Bradley Cooper βρίσκεται τρίτος με 46 εκατομμύρια δολάρια!

Ο… πόθος πολλών γυναικών, που όμως δείχνει μια προτίμηση στα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, Leonardo DiCaprio, είναι τέταρτος, αλλά δεν... στεναχωριέται αφού απολαμβάνει απερίσπαστος τις καλοκαιρινές διακοπές του, έχοντας εξασφαλίσει φέτος έσοδα της τάξης των 39 εκατομμύριων δολαρίων. Την πέμπτη θέση "κλείδωσε" ο Chris Hemsworth κερδίζοντας 37 εκατομμύρια δολάρια ενώ στη έκτη θέση βρίσκεται ο Liam Neeson με μόλις ένα εκατομμύριο λιγότερο.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο μελλοντικός Batman Ben Affleck  με 35 εκατομμύρια δολάρια ενώ έναν άλλο Batman συναντάμε στην όγδοη θέση. Ο λόγος για τον Christian Bale κέρδισε επίσης 35 εκατομμύρια.

Καθόλου παραπονεμένος δεν είναι και ο Will Smith με 32 εκατομμύρια δολάρια ενώ τέλος στην δέκατη θέση βρίσκεται ο Mark Wahlberg που κατάφερε να συγκεντρώσει επίσης 32 εκατομμύρια δολάρια.