X

Η JLo γίνεται 45 χρονών!

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει πετύχει πολλά μέχρι τα 45 της χρόνια, αλλά πραγματικά, δεν δίνει σημάδια ότι πρόκειται να σταματήσει.

Ant1news

Η σταρ του πενταγράμμου και του κινηματογράφου, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη, από γονείς με καταγωγή από το Πόρτο Ρίκο, στις 24 Ιουλίου το 1969. Μεγάλωσε στο Μπρονξ και από μικρή ήθελε να πάρει μία θέση στη σόουμπιζ κάτι που κατάφερε να ξεκινήσει το 1991 ως χορεύτρια στο σόου «In Living Color».

Η συνέχεια ήταν λαμπρή με αμέτρητες συμμετοχές και βραβεύσεις για τις κινηματογραφικές συμμετοχές της, ενώ στο μουσικό κομμάτι έχει βγάλει οκτώ δίσκους.

Η Λόπεζ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της Λατίνας σέξι παρουσίας και παρόλο που είναι μητέρα δύο παιδιών ξέρει πώς να τον κρατά.

Στην προσωπική της ζωή, χώρισε το 2011, μετά από δέκα χρόνια γάμου από τον τραγουδιστή και πατέρα των παιδιών της Μαρκ Άντονι και από τότε δε σταματά να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τις ερωτικές της σχέσεις.

Η τελευταία της επαγγελματική ενασχόληση είναι ως κριτής στο μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό «American Idol». Η JLo δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται κάπου ή να κάνει μία εμφάνιση και να μην αιχμαλωτίσει πάνω της τα φώτα και το ενδιαφέρον του κοινού.