X

Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς ερωτευμένοι στην Κρήτη

Ερωτικές διακοπές για το διάσημο ζευγάρι στην πανέμορφη Κρήτη.

Ant1news

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του 29χρονου ποδοσφαιριστή, στη Ηράκλειο της Κρήτης, βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα η 27χρονη τραγουδίστρια η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον σύντροφό της, εκμεταλλευόμενοι την αγωνιστική απραξία του διεθνούς ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τις μοναδικές στιγμές που έζησε σε παραλία της Κρήτης, τον παράδεισο-όπως τον αποκαλεί- πόσταρε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, η οποία σχολίασε «Βρίσκομαι στον παράδεισο».

Επίσης, ανάρτησε μία ακόμη φωτογραφία κρατώντας το χέρι του συντρόφου της και σχολιάζοντας «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη»

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, το ερωτευμένο ζευγάρι διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Ανισαρά, λίγο έξω από το Ηράκλειο. Όπως περιγράφει άνθρωπος του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια «Ξύπνησαν νωρί το πρωί της Παρασκευής και με το τζιπ που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους κατευθύνθηκαν για το μπάνιο τους σε παραλία της περιοχής. Αργότερα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης από όπου παρέλαβαν τη φίλη τους Άννα Λορένη. Μαζί της επέστρεψαν στο ξενοδοχείο περίπου στις 7 το απόγευμα».

Επιστρέφοντας από τις διακοπές της «η Ελένη είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει αύριο Τετάρτη 30 Ιουλίου στην Κω. Εκεί θα αποβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο Louis Cristal για μια μοναδική live εμφάνιση εν πλω στη διάρκεια της 4ήμερης κρουαζιέρας της Louis Cruises. Σχεδιάζει να αποβιβαστεί την επομένη στη Σαντορίνη» εξηγεί συνεργάτης της τραγουδίστριας.