X

Ξύλο για τα μάτια της Μιράντα Κερ

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με τους Τζάστιν Μπίπερ και Ορλάντο Μπλουμ, να λύνουν δημοσίως παλιούς λογαριασμούς τους.

Ant1news

Στα χέρια πιάστηκαν Ορλάντο Μπλουμ και Τζάστιν Μπίμπερ στην Ίμπιζα, με τον ηθοποιό να ρίχνει μπουνιά στον νεαρό τραγουδιστή.

Το επεισόδιο συνέβη έξω από εστιατόριο και όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας «Ο Ορλάντο Μπλουμ έδειξε πολύ ενοχλημένος που βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Τζάστιν Μπίμπερ και μόλις βρήκε την ευκαιρία του έριξε μια μπουνιά.

Ευτυχώς ο Τζάστιν έσκυψε και το κτύπημα δεν βρήκε στόχο. Αμέσως μετά διάφοροι μπήκαν στη μέση και το επεισόδιο έληξε, όχι χωρίς σπρωξίματα και τσαμπουκάδες».

Πληροφορίες θέλουν τους δύο διάσημους άνδρες να βρίσκονται σε κόντρα από καιρό, αφού η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Μιράντα Κερ, φλέρταρε κατά διαστήματα με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ αντίστοιχα η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, Σελένα Γκόμεζ, έβγαινε με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Ο Τζάστιν έφυγε από το εστιατόριο, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο διασημότητες όπως η Πάρις Χίλτον και ο Ντίντι, και λίγο αργότερα πόσταρε στο instagram του μια φωτογραφία της Μιράντα Κερ και τη διέγραψε σχεδόν αμέσως, προφανώς για να πικάρει τον Ορλάντο.