X

Στην κορυφή της λίστας Forbes η Σάντρα Μπούλοκ

Το «Gravity», εκτόξευσε την Σάντρα Μπούλοκ στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς.

Ant1news

Σαν το κρασί, που μεγαλώνει η αξία του όσο παλαιώνει, φαίνεται πως είναι η Σάντρα Μπούλοκ, καθώς όσο... ωριμάζει η διάσημη ηθοποιός, τόσο ανεβαίνει και το κασέ της. Η 50χρονη σταρ, μπορεί πια να.. υπερηφανεύεται για την πρώτη θέση που καταλαμβάνει στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς. Η Σάντρα Μπούλοκ κατέκτησε την κορυφή με την… αξία της που ανέρχεται σε 51 εκατομμύρια δολάρια, που κέρδισε από τον Ιούνιο του 2013 έως το ίδιο μήνα φέτος. Τα έσοδά της αποδίδονται κυρίως στο «Gravity», την ταινία που απέσπασε επτά βραβεία Όσκαρ και είχε κέρδη 716 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Στη δεύτερη θέση της περίφημης λίστας βρίσκεται η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα κέρδισε 34 εκατομμύρια δολάρια, τρία εκατομμύρια περισσότερα από την Τζένιφερ Άνιστον που βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Ακολουθούν η Γκουίνεθ Πάλτροου  με 19 εκατ. δολάρια  και η Αντζελίνα Τζολί, που από πρώτη πέρυσι, φέτος μοιράζεται την πέμπτη θέση με την Κάμερον Ντίαζ με 18 εκατομμύρια. Πίσω τους είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον (17 εκατ.), η Ειμι Ανταμς με την Νάταλι Πόρτμαν (13 εκατ.) και η Κίρστεν Στιούαρτ (12 εκατ.).

Παρά τα τρομακτικά τους κέρδη, το Forbes σημειώνει με νόημα ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να κερδίζουν λιγότερα σε σύγκριση με τους άνδρες στο Χόλιγουντ. Η πρώτη δεκάδα των ανδρών «έβγαλε» την προηγούμενη χρονιά συνολικά 419 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το αντίστοιχο ποσό για τις γυναίκες ήταν κάτι παραπάνω από το μισό (226 εκατ.).