X

Η "γυμνή"… αλήθεια της κόρης του Μπρους Γουίλις

Η Ταλούλα γδύθηκε και μίλησε για τη σωματική δυσμορφία.

Ant1news


Υπερήφανη για την εμφάνισή της δηλώνει η 20χρονη Ταλούλα, η οποία στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών διεγνώσθη με σωματική δυσμορφία και ντρεπόταν για την εικόνα της.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις γδύθηκε, και μίλησε για την πάθησή της, μπροστά στο φακό της διαφημιστικής καμπάνιας του What’s Underneath Project.

«Αντιμετώπισα πολλά θέματα όταν ήμουν μικρότερη, καθώς διαγνώσθηκα με δυσμορφία στα 13 μου και διάβαζα όλα αυτά τα σχόλια του Τύπου που με αποκαλούσαν άσχημη. Αισθανόμουν απαίσια και παρόλο που οι άνθρωποι που με αγαπούσαν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, εγώ επέλεγα να ακούω τον περίγυρο γιατί πίστευα ότι η οικογένειά μου δεν θα μου έλεγε ποτέ τη σκληρή αλήθεια», εξομολογήθηκε η Ταλούλα.

Στη συνέχεια άρχισε να κάνει εξαντλητικές δίαιτες με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 45 κιλά. «Είχα γίνει χάλια» παραδέχεται η κόρη του Μπρους Γουίλις, «οι καμπύλες μου είχαν εξαφανιστεί και το στήθος μου ήταν ανύπαρκτο μέχρι που κάποια στιγμή, άλλαξα εντελώς ψυχολογία και άρχισα να ντύνομαι προκλητικά με κοντά σορτς και μπλουζάκια».