X

Το στιλάτο... μπουγέλωμα της Lady Gaga

Βουβά και με «παγωμένη» έκφραση αυτομπουγελώνεται σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν η Lady Gaga για καλό σκοπό.

Ant1news

Η εκστρατεία «Ice Bucket Challenge» είναι η απόλυτη τάση των ημερών στα social media, που έχει κυριεύσει διάσημους ανά τον πλανήτη, από την Τζένιφερ Λοπέζ, τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μέχρι τον Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ, οι οποίοι περιλούζονται με παγωμένο νερό για καλό σκοπό. Η εν λόγω καμπάνια «Ice Bucket Challege» έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα «ALS» που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

Επόμενο «θύμα» της καμπάνιας για να βάλει το «λιθαράκι» της στον φιλανθρωπικό σκοπό ήταν η Lady Gaga. Όπως είναι γνωστό η εκκεντρική τραγουδίστρια είναι απρόβλεπτη και το απέδειξε για άλλη μία φορά, καθώς αντίθετα με τους υπόλοιπους αυτομπουγελώθηκε με το παγωμένο νερό με τα παγάκια ανέκφραστη και χωρίς να βγάλει «κιχ».

Αφού ανέβασε το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προκάλεσε την Adele, τον Michael Rapino, το Vincent Herbert και τον Arthur Fogel, ως τα επόμενα «θύματα» της ψυχρολουσίας.

Μάλιστα δίπλα στα παραπάνω ονόματα, έβαλε hashtag #richpeople, καθώς κανόνας του παιχνιδιού είναι ότι όποιος δεν αποδεχτεί την πρόκληση να συμμετάσχει μέσα σε 24 ώρες, πρέπει να δωρίσει ένα πόσο στο ίδρυμα ALS, που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

Να σημειωθεί ότι στην πρόκληση της διαδικτυακής εκστρατείας έχει αρνηθεί ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος περιορίστηκε στη δωρεά άγνωστου χρηματικού ποσού για να στηρίξει την εκστρατεία.