X

Η Τζέσικα Χαρτ βγήκε από τα ρούχα της

Η Τζέσικα Χαρτ με μία σέξι φωτογράφιση μας «ξεναγεί» στο αψεγάδιαστο κορμί της. Προσοχή κίνδυνος εγκεφαλικού!

Ant1news

Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό και κόβει την ανάσα. Η Τζέσικα Χαρτ έκανε μια «επικίνδυνη» φωτογράφιση για το περιοδικό GQ, το αποτέλεσμα της οποίας αποδεικνύει ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα σέξι κορίτσια στο χώρο της μόδας. Πόζαρε… προκλητικά μόνο με τα εσώρουχά της και μας «αποκαλύπτει» τα πλούσια κάλλη της, εκτοξεύοντας τη φαντασία και τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η 28χρονη θεά, με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά του Σταύρου Νιάρχου. Το ζευγάρι συζεί στη Νέα Υόρκη και προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φημολογείται ότι ο δεσμός τους είναι σοβαρός αφού η Χαρτ έχει απαθανατιστεί με ένα τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι.

Η καριέρα της Αυστραλέζας καλλονής άρχισε να χτίζεται σε ηλικία μόλις 15 ετών, όταν την εντόπισε κυνηγός ταλέντων να ψωνίζει σε εμπορικό κέντρο της πατρίδας της. Πολλοί τη χαρακτήρισαν «Μπριζίτ Μπαρντό της Αυστραλίας» και η κοπέλα γρήγορα ανέβηκε τα σκαλοπάτια της φήμης. Ειδικά μετά τη φωτογράφισή της στο Sports Illustrated, οι μετοχές της εκτινάχθηκαν στα ύψη. Ο ήλιος του Μεξικού, ένα άσπρο μικροσκοπικό μπικίνι, μια ηλιοκαμένη ξανθιά ήταν αρκετά για να μάθουν οι ιθύνοντες νόες της Victoria’s Secret το ονοματεπώνυμο της ψηλής κοπέλας με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια.

Η τύχη ήταν με το μέρος της καθώς μία διπλή σύμπτωση το 2009 ήταν η αφορμή να περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Οι διάσημοι άγγελοι της Victoria’s Secret Χάιντι Κλουμ, Καρολίνα Κούρκοβα και Αντριάνα Λίμα ήταν έγκυοι, άρα δεν μπορούσαν να εμφανιστούν στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας με σμιλεμένους τους κοιλιακούς. Μια εναλλακτική λύση 177 εκατοστών και 56 κιλών, με διαστάσεις 86-61-86 και εμφανίσεις στο ριάλιτι του MTV «The City» ήταν σχεδόν θεόσταλτο δώρο. Έκτοτε η Τζέσικα Χαρτ έγινε τόσο αναγνωρίσιμη όσο η συμπατριώτισσά της Μιράντα Κερ και έγινε το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες των Guess, Triumph και Esprit.