X

Το σκυλάκι της Λορίν Μπακόλ κληρονόμησε 10.000 δολάρια

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, που θα της εξασφαλίσει μια… άνετη διαβίωση, κληρονόμησε η Σοφί, το σκυλάκι της Λορίν Μπακόλ.

Ant1news

Μέρος της αμύθητης περιουσίας της άφησε στο αγαπημένο της σκυλάκι η Λορίν Μπακόλ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών την περασμένη εβδομάδα. Η Σοφί, είναι η σκυλίτσα που η διάσημη ηθοποιός υπεραγαπούσε και συχνά πόζαρε μαζί της σε επίσημες εκδηλώσεις και πλέον έχει στη διάθεσή της 10.000 δολάρια, που της άφησε κληρονομιά το αφεντικό της. Η Λορίν Μπακόλ εξουσιοδότησε μάλιστα τον γιο της Σαμ Ρομπαρτς να αναλάβει τη φροντίδα της αγαπημένης της Σοφί, ώστε να συνεχίσει να ζει με τις πολυτέλειες στις οποίες είχε συνηθίσει. Ενας από τους όρους που θέτει είναι να μη φάει ποτέ η σκυλίτσα της συσκευασμένο φαγητό.

Δεν κληρονόμησε όμως μόνο η Σοφί μέρος της περιουσίας της Λορίν Μπακόλμ η οποία άφησε από 250.000 δολάρια σε κάθε της εγγόνι, και από 35.000 δολάρια σε δυο υπαλλήλους της, από τα 26.600.000 δολάρια της περιουσίας της.

Το υπόλοιπο της αμύθητης περιουσίας της -συμπεριλαμβανομένου του διαμερίσματός της στο Upper West Side και του περιεχομένου του- υποτίθεται ότι θα πρέπει να κατανεμηθεί μεταξύ των τριών παιδιών της, Λέσλι Μπόκαρντ, Στίβεν Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και Σαμ Ρόμπαρτς.