X

Γιατί παρέλαβε το βραβείο της Miley Cyrus ένας άστεγος;

Η εκκεντρική τραγουδίστρια βρέθηκε στο MTV Music Video Awards, αλλά αυτήν τη φορά δεν κέντρισε τόσο με την εμφάνισή της…

Ant1news

Η Miley Cyrus ξέρει να κάνει ένα πράγμα πάρα πολύ καλά: να προκαλεί.

Κι αυτό έκανε και το βράδυ της Κυριακής στα βραβεία του MTV. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης με ένα ολόσωμο, μαύρο και εφαρμοστό κορμάκι, όταν όμως ήρθε η ώρα της βράβευσής της, κάποιος άλλος ανέβηκε να το παραλάβει και όχι εκείνη.

Στο άκουσμα του ονόματός της σηκώθηκε, αλλά δεν παρέλαβε. Αντί αυτού έστειλε έναν νεαρό άνδρα να το πάρει το βραβείο της. Έναν άστεγο άνδρα, στέλνοντας έτσι το κοινωνικό της μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ όλους, το όνομά μου είναι Τζέσε και αποδέχομαι αυτό το βραβείο εκ μέρους των 1,6 εκατομμυρίων αστέγων. Επέζησα σε διάφορα κέντρα... Μπορεί να είμαι "αόρατος" για εσάς στους δρόμους αλλά έχω κι εγώ τα ίδια όνειρα με πολλούς από εσάς» είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός τον οποίο παρακολουθούσε η Miley Cyrus από την πρώτη σειρά των καθισμάτων.

Η ίδια εξηγώντας την κίνησή της έγραψε στο Facebook:

«Βοηθήστε με να αναδείξω και να συγκεντρώσω χρήματα για το θέμα των αστέγων. Αυτή είναι μόνο η αρχή για μένα αλλά θα ξεκινήσουμε με το κέντρο αστέγων με τίτλο My Friend’s Place στο Χόλυγουντ. Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια με δωρεές στο www.prizeo.com/miley! Για κάθε 5 δολάρια που θα προσφέρετε να μπαίνετε σε έναν διαγωνισμό για ένα ταξίδι για δύο στη Βραζιλία ώστε να κάνουμε παρέα ενόψει της συναυλίας μου στο Ρίο στις 28 Σεπτεμβρίου».