X

Η πρώτη εξομολόγηση της Ούμα Θέρμαν για τον Ταραντίνο

Η διάσημη ηθοποιός παραδέχθηκε δημόσια ότι η φιλία της με τον αμερικανό σκηνοθέτη μεταλλάχθηκε… σε έρωτα.

Ant1news

Η Ούμα Θέρμαν σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε χωρίς φόβο αλλά με… πολύ πάθος για όλα. Δίνει για πρώτη φορά απαντήσεις για το δεσμό της με τον Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά και στις φήμες τη θέλουν να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 51χρονο σκηνοθέτη.

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό «Vs» παραδέχτηκε ότι η πολύχρονη γνωριμία και φιλία τους μετατράπηκε… σε έρωτα. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς υπάρχουν φωτογραφίες-«ντοκουμέντα», που τους δείχνουν να ανταλλάσσουν φιλιά παθιασμένα.

«Η σχέση μας είναι πιο καλά απ’ ότι ήταν», δηλώνει η Ούμα Θέρμαν σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vs».

Παράλληλα, η Ούμα Θέρμαν απαντά στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κάνει το «μεγάλο βήμα»: «συζητούσα αυτές τις φήμες (σ.σ. περί γάμου) με τον Ταραντίνο χθες το βράδυ. Είχε θυμώσει μαζί μου που δεν του τηλεφώνησα νωρίτερα γιατί, όπως είπε “σύμφωνα με τα περιοδικά, είμαστε ήδη παντρεμένοι”»!

Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Μάιο, όταν ο Ταραντίνο εμφανίστηκε άκρως διαχυτικός με την επί 20ετίας μούσα του στο φεστιβάλ των Καννών, κι ενώ εκείνη είχε ακυρώσει τον αρραβώνα της.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, το διάσημο ζευγάρι «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό να φιλιέται, έξω από εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς.