X

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου Τζολί-Πιτ στη νότια Γαλλία

Το παραμυθένιο σκηνικό, το νυφικό της Αντζελίνα, ο ρόλος των παιδιών και η «παρουσία» της μητέρας της διάσημης ηθοποιού στον γάμο της χρονιάς.

Ant1news

Ένα λευκό μεταξωτό, μακρύ φόρεμα σε κλασσική γραμμή με δαντέλα και πέπλο φορούσε η Αντζελίνα Τζολί στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το διάσημο ζευγάρι, παρά τις πρόσφατες φήμες για προβλήματα στη σχέση τους, ενώθηκε το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου σε μια συγκινητική τελετή, σε ένα σκηνικό που στήθηκε στον πύργο τους στη νότια Γαλλία και θύμιζε παραμύθι. Ο χώρος μοσχοβολούσε τριαντάφυλλο και γιασεμί από τους θάμνους έξω από το παράθυρο και ο ήλιος άστραφτε μέσα από τα βιτρό παράθυρα, δήλωσε πηγή στο Ε!

Παρόντες στο μυστήριο λίγοι και καλοί. Στο Chateau Miraval ήταν σύσσωμη η οικογένεια Πιτ, με τα έξι παιδιά να διαδραματίζουν διαφορετικό ρόλο στην εξέλιξη της τελετής.



Τα αγόρια φορούσαν λινά κοστούμια που έμοιζαν με αυτό που φορούσε ο πατέρας τους ενώ το κάθε κορίτσι είχε διαλέξει το φόρεμα που θεωρούσε ότι του πάει καλύτερα.

Την Αντζελίνα Τζολί συνόδευσαν στην εκκλησία οι δύο γιοι της Μάντοξ και Παξ. Οι κόρες του ζευγαριού Ζαχάρα και Βίβιεν έριχναν ροδοπέταλα, ενώ η Σάιλο και ο Κοξ έδωσαν στο ζευγάρι τις βέρες, που ήταν σχεδιασμένες από τον καλό φίλο των Μπρατζελίνα, Robert Procol.

 

 

Η Αντζελίνα Τζολί, δεν θα μπορούσε να μην νιώθει την παρουσία της μητέρας της, στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της και το πέτυχε φορώντας στο λαιμό της ένα χρυσό μενταγιόν που ανήκε στην Μαρσελίν Μπερτραντ και είχε μάλιστα μέσα σε μια ειδική θήκη και φωτογραφία της.

Απών ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, που όχι μόνο δεν έδωσε το παρόν στον πύργο στη Γαλλία, αλλά δεν είχε και ιδέα για το γεγονός. "Δεν το γνώριζα για το γάμο. Είναι ωραίο", δήλωσε αρκετά έκπληκτος στο “Inside Edition” ο Γιον Βόιτ.

Από την άλλη ο καλός φίλος του γαμπρού, George Clooney, ο οποίος ετοιμάζει και εκείνος με τη σειρά του το μυστικό γάμο του, έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος στο “People Magazine”: "Καταπληκτικά νέα. Πόσο χαίρομαι για τον Brad, την Angie και όλη την οικογένεια".

Ευχές μέσω των social media έστειλαν στο διάσημο ζευγάρι πολλοί φίλοι τους

 

 «Μετά το "I do", η οικογένεια γιόρτασε στην πολυτελή τους κατοικία. Στο μεγάλο σαλόνι ακολούθησε το γαμήλιο γεύμα με τοπικά κρέατα, τυριά, φρέσκα θαλασσινά, σπαγγέτι και σαμπάνια, καθώς και το "Chateau Miraval" ροζέ κρασί που παρασκευάζει το ζευγάρι. Υπήρχαν τρία διαφορετικά είδη γλυκών, ένα ήταν παγωτό φράουλα, το δεύτερο τριών ειδών σοκολάτας και ένα τρίτο με φρέσκια κρέμα και μούρα», συνέχισε η πηγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ώρες στη Μάλτα όπου θα συνδυάσει γαμήλιο ταξίδι και επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς προέχουν τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας “By the Sea” στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Την ταινία γράφει και σκηνοθετεί η Jolie.

Ο γάμος αυτός είναι ο δεύτερος για τον Pitt και ο τρίτος για την Angelina. Ο πρώτος της ήταν με το Βρετανό ηθοποιό Jonny Lee Miller (1996-1999) και ο δεύτερος με το γνωστό Αμερικανό ηθοποιό Billy Bob Thorton (2000-2003).