X

Η Miley Cyrus με μαγιό που μόνο εκείνη θα φορούσε

Τι άλλο μένει να δούμε από τη, Miley Cyrus που επέστρεψε κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη σταρ, να προκαλεί....

Ant1news

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πια την επόμενη κίνηση της, αφού κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά «ντύθηκε»… λούτρινο ζωάκι και φωτογραφήθηκε για γυναικείο περιοδικό.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα γούνινο μαγιό και μάλιστα σε ζωηρό μπλε χρώμα και πάνω σε ένα σωρό από χνουδωτά ζωάκι έκατσε προκλητικά ποζάροντας για το εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού.  Την φωτογράφηση έκανε ο Karl Lagerfeld ο ίδιος, ο οποίος είναι και ο σχεδιαστής αυτού του μαγιό.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Huffington Post, «έχουμε δει αμέτρητα μαγιό που δεν φοριούνται, αλλά αυτό σίγουρα είναι το χειρότερο... Ε, αυτό, μόνο η Miley Cyrus θα μπορούσε να το φορέσει»...

Την ίδια στιγμή, όσο εκείνη σκέφτεται την επόμενη «προκλητική» της κίνηση, ο καταζητούμενος άστεγος που παρέλαβε το βραβείο της για το καλύτερο βίντεο κλιπ στα πρόσφατα MTV Video Music Awards παραδόθηκε στις Αρχές του Ντάλας.

Ο Jess Helt βρέθηκε για κάποιες ώρες στα κρατητήρια στην αστυνομία του Ντάλας, προτού καταβάλει 2.500 δολάρια ως προκαταβολή για την ύψους 25.000 δολαρίων εγγύησή του, ώστε τελικά να αφεθεί ελεύθερος. Η δίκη του Helt προγραμματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Helt, τον οποίο η διάσημη τραγουδίστρια Miley Cyrus γνώρισε σε κέντρο αστέγων στο Χόλιγουντ, ήταν καταζητούμενος για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Η ίδια η Cyrus κατακεραύνωσε τα ΜΜΕ γιατί επικεντρώθηκαν στο εγκληματικό παρελθόν του Helt παρά στο θέμα των αστέγων, στο οποίο επεδίωξε να δώσει έμφαση με την κίνησή της.