X

Η Τζέσικα Χαρτ μαθαίνει γαλλικά...

Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου Τζέσικα Χαρτ παρακολουθεί εντατικά μαθήματα γαλλικών για να μπορεί να συνεννοείται καλύτερα με τον Έλληνα κληρονόμο.

Ant1news

Ποτέ δεν είναι αργά! Στα 28 της χρόνια η Τζέσικα Χάρτ άφησε για λίγο τις σέξι φωτογραφήσεις και έκατσε και πάλι στο θρανίο… για χάρη του έρωτά της.

Η ξανθιά καλλονή από την Αυστραλία είναι σε σχέση με τον Σταύρο Νιάρχο εδώ και τρία χρόνια με τον οποίον συζούν στη Νέα Υόρκη, και αποφάσισε να κατακτήσει-μετά την καρδιά του συντρόφου της- και τη γαλλική γλώσσα. Παρακολουθεί ανελλιπώς μαθήματα γαλλικών, προκειμένου να έχει έναν ακόμα «τρόπο επικοινωνίας» με τον γαλλομαθή αγαπημένο της.  

Όμως, παρά τις προσπάθειές της, όπως δήλωσε η ίδια στη «The Sunday Telegraph», αν και μαθαίνει μια τόσο ερωτική γλώσσα δεν έχει καταφέρει ακόμα να την εξασκήσει.

Η Jessica παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ ντροπαλή» για να μιλήσει στα γαλλικά με τον σύντροφό της, αλλά συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω πλέον πολύ περισσότερα, είναι απίστευτη η αίσθηση αυτή. Πολλούς κάτι τέτοιο μπορεί και να τους τρομάξει, όμως η δική μου δασκάλα είναι εντυπωσιασμένη από την πρόοδό μου».

Τα μαθήματα γαλλικών φυσικά είναι ένα εφόδιο και για τη δουλειά της, καθώς όπως είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του γαλλικού περιοδικού μόδας L'Officiel.