X

Το ξέσπασμα της Άνιστον για το θέμα της μητρότητας

Η ελληνοαμερικανίδα διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της ξέσπασε όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για το «καυτό» θέμα της μητρότητας.

Ant1news

Με όλους και με όλα τα έβαλε η Τζένιφερ Άνιστον σε τηλεοπτική της συνέντευξη, απαντώντας σε όσους ρωτούν γιατί δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα, ότι έχει ήδη… γεννήσει.

Με αφορμή τη νέα της ταινίας  “Life of crime" η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Κάρσον Ντέιλι στο «Today Show» και μίλησε για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τη μεγάλη προσδοκία των άλλων να εξασφαλίσουν όλες ανεξαιρέτως έναν «γάμο και παιδιά».

«Είναι συνεχώς θέμα συζήτησης το “Δεν έχεις παντρευτεί ακόμα; Δεν θα κάνεις παιδιά; Και είναι ασταμάτητο» σχολίασε η Άνιστον.

«Και λες “δεν ξέρω”. Δεν έχω φτιάξει κάποια λίστα πραγμάτων που δεν έχω κάνει στη ζωή μου και αν δεν τα κάνω θα έχω αποτύχει ως γυναίκα ή θα έχει μειωθεί η αξία μου ως γυναίκα. Το ότι δεν έχω γεννήσει ένα παιδί δεν σημαίνει τίποτα. Έχω γεννήσει πολλά πράγματα. Νιώθω ότι υπάρχω σαν μητέρα πολλών πραγμάτων. Και δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να πέφτει τέτοια πίεση στους ανθρώπους».

Παράλληλα, η Άνιστον στράφηκε εναντίον των κριτικών κινηματογράφου. Η Άνιστον πριν λίγο καιρό ισχυρίστηκε ότι ο εκφοβισμός στο διαδίκτυο τελευταία χειροτερεύει και γίνεται πολύ άσχημος, με τους κριτικούς κινηματογράφου να ασχολούνται όχι μόνο με τις ταινίες, αλλά με το να «ξεσκίζουν» τους ανθρώπους σε ανθρώπινο επίπεδο. Μάλιστα η ηθοποιός για να αποφεύγει τη δημόσια κριτική έχει αποφασίσει να βγαίνει λιγότερο από το σπίτι της.

«Κάνεις το καλύτερο δυνατό που μπορείς αλλά γίνεται χειρότερα εξαιτίας του εκφοβισμού στο διαδίκτυο» δήλωσε η Άνιστον στην «The Express».