X

Η Μπάρ Ραφαέλι σε τρυφερά ενσταντανέ με τον αγαπημένο της στη Μύκονο

Στο νησί των Ανέμων εθεάθη η ισραηλινή καλλονή συνοδευόμενη από τον σύντροφό της.

Ant1news

Στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε και η 29χρονη Μπαρ Ρεφαέλι μαζί με τον σύντροφό της, Άντι Έζρα. Η Μπαρ Ρεφαέλι φορώντας ένα μπλε μαγιό με λουλούδια έκανε τις βουτιές της σε παραλίες του νησιού αναστατώνοντας τους λουόμενους με το αψεγάδιαστο κορμί της και απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Τα βράδια το διάσημο μοντέλο μαζί με τον αγαπημένο της έκαναν βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ενώ το Σάββατο ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» και σε εστιατόριο του νησιού όπου η χημεία μεταξύ τους δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Μπαρ, που πρόσφατα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των εταιρειών Escada, Gap, Victoria Secret και Desigual, εθεάθη να φιλάει δημόσια, στο λαιμό και τους ώμους τον επιχειρηματία. Η όμορφη ξανθιά στο ρομαντικό... ραντεβού τους, εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και επέλεξε να φορέσει ένα «καυτό» τζιν σορτσάκι συνδυασμένο με ένα λευκό t-shirt και αρχαιοελληνικά σανδάλια. Casual ντυμένος ήταν και ο Adi Ezra, ο οποίος φόρεσε ένα τζιν παντελόνι και ένα αμάνικο γαλάζιο t-shirt, που τόνιζε τα γυμνασμένα χέρια του.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, κάτοικοι του νησιού είδαν το ζευγάρι σε beach party γνωστής κοσμοπολίτικης παραλίας, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε μικρό σκάφος και έκαναν τον γύρο της Μυκόνου.

Την περασμένη Τετάρτη, η Μπαρ είχε κάνει μία ανάρτηση στο Ιnstagram στην οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για το επικείμενο ταξίδι της. «Έτοιμη για τις διακοπές μου #ήλιος#θάλασσα#χαμόγελα», σημείωσε κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε.

Το Σάββατο, που πέρασε, το μοντέλο έκανε ακόμη μία ανάρτηση: φορώντας το μπικίνι της και με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου «τρέλανε» τους φίλους της στο Instagram.