X

Μπιγιονσέ… Ένας χρόνος με πολλές επιτυχίες αλλά και δύσκολες στιγμές

Στα 33 μπαίνει η Μπιγιονσέ... Σίγουρα έχει πολλούς λόγους για να είναι ευτυχισμένη, όμως δεν ήταν και λίγες οι δύσκολες στιγμές την χρονιά που πέρασε.

Ant1news

Γενέθλια έχει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής, η Μπιγιονσέ, ένα γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος μιας μεγάλης χρονιάς για την ίδια.

Η βασίλισσα της ποπ και της R&Β μουσικής μπαίνει στα 33, με μια τεράστια επιτυχία και ένα εξαιρετικό άλμπουμ, την αξιολάτρευτη 2 χρονών κόρη της Blue Ivy, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα βραβεία MTV τον περασμένο μήνα και μια απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του «On the Run Tour» μαζί με τον σύζυγό της Τζέι Ζ, κερδίζοντας πάνω από 100 δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια πήρε ένα ειδικό βραβείο για την εντυπωσιακή της καριέρα, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Το πέμπτο της άλμπουμ, "Beyonce" με 14 νέα τραγούδια και 17 μουσικά βίντεο, προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την απρόσμενη κυκλοφορία του στις 13 Δεκεμβρίου το 2013.



Έτσι έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έφτασε στο νούμερο 1 του Billboard με τα πρώτα πέντε της δισκογραφικά άλμπουμ.

Ωστόσο, δεν ήταν όλη η χρονιά τόσο ρόδινη για την Μπιγιονσέ. Τον περασμένο Μάρτιο διέρευσε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου έδειχνε  τον καυγά του συζύγου της Τζέι Ζ με την αδερφή της Σολάνζ μέσα σε ένα ασανσέρ.

Από εκείνη την στιγμή και μετά οι φήμες για επικείμενο χωρισμό της με τον Τζέι Ζ φούντωσαν, όμως η Μπιγιονσέ συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, θέλοντας να κλείσει τα στόματα.

Η περιοδεία της Μπιγιονσέ αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του Σεπτέμβρη με μια συναυλία στο Παρίσι.