X

Οικογενειακές διακοπές για την Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι

Στην Ιταλία με τη μοναχοκόρη τους βρέθηκε το διάσημο ζευγάρι.

Ant1news

Η Μπιγιονσέ πάει κόντρα σε όσα γράφονται και ακούγονται… Εδώ και μήνες, οι φήμες οργιάζουν πως η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου, καθώς έχουν αποφασίσει να χωρίσουν φιλικά μετά την εμφάνισή τους στο Παρίσι στις 12 και 13 του μήνα.

Ωστόσο, φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν… ότι η σχέση τους είναι στα καλύτερά της. Η σταρ με τον διάσημο ράπερ και τη 2χρονη κόρη τους Μπλου Άιβι βρίσκονται στην Ιταλία για ολιγοήμερες διακοπές.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη μαμά και δεν το κρύβει! Η Μπιγιονσέ δεν αφήνει από τα χέρια της τη φωτογραφική μηχανή, η οποία συνεχώς αποθανατίζει τη μονάκριβή της κόρη σε διάφορες πόζες στο κατάστρωμα της πολυτελούς θαλαμηγού στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας.

Φορά ένα φλοράλ μαγιό, μια μακριά φούστα με βαθύ σκίσιμο που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της και ψάθινο καπέλο. Στο λαιμό, στα χέρια και στο μηρό της έχει αποτυπωμένα χρυσά προσωρινά τατουάζ.

Η Μπιογιονσέ και ο Τζέι Ζι με καλή διάθεση περπάτησαν χέρι-χέρι στα σοκάκια και απόλαυσαν το γεύμα τους σε ιταλικό εστιατόριο παρέα με καλούς τους φίλους.

Επίσης, η Μπιογιονσέ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της που της ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά μέσω των social media για τα γενέθλια της στις 4 Σεπτεμβρίου. Η σταρ φόρεσε το μπικίνι της και έκανε μία άσκηση γιόγκα έχοντας και τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέβασε τη φωτογραφία (που τη δείχνει σε μία στάση ανάμεσα σε κατακόρυφο και γέφυρα) στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο και με τη λεζάντα «Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις ευχές σας» απάντησε σε όλους, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της που τη θυμήθηκαν.