X

Η πορνοστάρ από την Καλιφόρνια με τις ελληνικές ρίζες

Το κορίτσι που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, έχει ελληνικές ρίζες και άφησε άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό όταν αποσύρθηκε από τη βιομηχανία του πορνό.

Ant1news

Η Shasha Grey γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, αλλά έχει ελληνικές ρίζες. Και όχι μόνο. Με έναν  αξιοπερίεργο τρόπο έχει ρίζες και από την Αγγλία και από την Ιρλανδία.

Οι πολυταξεδεμένοι γονείς της δεν ήξεραν ότι θα έφερναν στον κόσμο μία άκρως αισθησιακή παρουσία που δεν υπολείπεται νοημοσύνης.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως πορνοστάρ αιχμαλωτίζοντας κατευθείαν πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αφού από τις πρώτες της δουλειές ήταν η συμμετοχή της σε ένα όργιο.

Η σκηνή έκανε πάταγο  αφού είχε την έμπνευση τη στιγμή εκείνη να ζητήσει από τον συμπρωταγωνιστή της να της ρίξει μία γροθιά στο στομάχι. Αυτό ήταν...το άστρο της είχε λάμψει κάτω από το σωρό των πορνό ταινιών.

Και κάπως έτσι συνέχισε, αφού έχει στο ενεργητικό της τρία βραβεία Adult Movies σε χρονική διάρκεια μόλις τριών ετών.

Στο πικ της πορνο-καριέρα της ρίσκαρε κι έπαιξε σε μία σειρά, όπου δεν χρειάστηκε να πέσει στο κρεβάτι, καταφέρνοντάς τα εξίσου καλά.

Δεν ήταν όμως μόνο η ηθοποιία που ήρθε μετά από τη σύντομη κι επιτυχήμενη καριέρα της, αφού το κορίτσι από την Καλιφόρνια, παρά τα μόλις 26 του χρόνια, ξεκίνησε ακόμα μία λαμπρή καριέρα – και δύο – γράφοντας ποιήματα και  ερωτικά μυθιστορήματα. Το «Juliette Society» έκανε την αδρεναλίνη, αλλά κυρίως την τεστοστερόνη, των αναγνωστών του να φτάσει σε επίπεδα που τα έφερνε η ίδια η παρουσία της.

Απολαύστε την και διαπιστώστε μόνοι σας.