X

Στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και της Rihanna...

Νέες γυμνές φωτογραφίες κάνουν το γύρω του διαδικτύου εκθέτοντας διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ.

Ant1news

Στις 31 Αυγούστου ξέσπασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα υποκλοπής και διαρροής προσωπικών δεδομένων, όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες 101 διασημοτήτων ως επί το πλείστον από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του μόντελινγκ. Ανάμεσά τους ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Lawrence, και το μοντέλο Kate Upton, που είδαν τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές να δημοσιεύονται αρχικά στο 4Chan και το Reddit και στη συνέχεια σε χιλιάδες ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά κι ενώ το FBI βρίσκεται στο κυνήγι του χάκερ, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διαρροή των γυμνών φωτογραφιών των celebrities.

Ο χάκερ του Χόλιγουντ «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά «ξεγύμνωσε», την Scarlett Johansson, την Rihanna, την Emily Ratajkowski και την Amber Heard, αρραβωνιαστικιά του Jonny Depp, είναι μεταξύ των σταρ που «έχασαν» από τα κινητά τους τις προσωπικές αυτές, γυμνές, αισθησιακές και προκλητικές φωτογραφίες.

Για την Scarlett Johansson, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της είχε δημοσιευθεί το 2011. Όπως αναφέρουν όμως οι «φανατικοί» θαυμαστές της, φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα για «όλο το πακέτο» από τις δεκάδες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Όσον αφορά την εκκεντρική τραγουδίστρια Rihanna αν και έχει δει πολλές γυμνές της φωτογραφίες να δημοσιεύονται παρά τη θέλησή της, οι χάκερς κατάφεραν να πάρουν από το προσωπικό της τηλέφωνο κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές.Πάντως, η ίδια δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το γεγονός, καθώς οι εκπρόσωποί της δεν απαντούν στις ερωτήσεις του Τύπου.

Η Amber Heard είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο θύμα της δεύτερης αυτής «φάσης» της διαρροής καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περισσότερες από 50 οι γυμνές της φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ ανάμεσα στο... πλούσιο υλικό υπάρχουν και βίντεο. Η 28χρονη Τεξανή, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Jonny Depp φέρεται μάλιστα να συμμετέχει και σε τρίο, ενώ καπνίζει ναρκωτικά, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «New York Daily News».

Ακόμα ένα από τα διασημότερα θύματα των χάκερ, η Emily Ratajkowski, διάσημο μοντέλο που επίσης είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές δημοσιευμένες στο Διαδίκτυο.