X

Η απάντηση της Beyonce για το χωρισμό και την "ψεύτικη" εγκυμοσύνη

Με ένα συγκινητικό βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια απαντάει στις φήμες για το χωρισμό της και την ψεύτικη εγκυμοσύνη.

Ant1news

Η Beyonce έδωσε μία αποστομωτική απάντηση σε όσους εισβάλλουν αδιάκριτα στη συζυγική της ζωή, αλλά και σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ψεύτικη.

Τον τελευταίο καιρό η Beyonce και ο σύζυγος της Jay Z βρίσκονται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων και φημών που τους θέλουν να χωρίζουν μετά το τέλος της κοινής τους περιοδείας.

Οι φήμες όμως δεν σταματούν εκεί, αλλά επανέρχονται με ένα ευαίσθητο θέμα και αναφέρουν πως η εγκυμοσύνη της δεν ήταν αληθινή και πως δεν είναι η μητέρα της Blue Ivy Carter.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επιχείρησε πολλές φορές να διαψεύσει όλα όσα γράφονται μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει τόσο σε περιοδικά όσο και σε sites ωστόσο κάθε προσπάθεια της έχει πέσει στο κενό. Η Beyonce αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, καθώς γνωρίζει ότι ο γάμος της και ο φημολογούμενος χωρισμός της με τον διάσημο ράπερ, πουλάει.

Τι έκανε; Μαζί με το σύζυγό της, κατά τη διάρκεια του τελευταίου show τους «On The Run Tour», την ώρα που ερμήνευαν τις επιτυχίες τους, «Forever Young» και «Halo», προβαλλόταν ένα video από πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ποτέ, ελπίζοντας να βάλει τέλος στα ενοχλητικά δημοσιεύματα.