X

Σανίνα Σάικ Vs Ιρίνα Σάικ: Εσείς ποια από τις δύο προτιμάτε;

Η συνεπώνυμη της Ιρίνα Σάικ, η Σανίνα «κλέβει» λίγη από τη λάμψη του διάσημου μοντέλου...

Ant1news

Δύο από τα πιο σέξι μοντέλα στο χώρο της μόδας παγκοσμίως ακούνε στο επώνυμο Σάικ. Και μπορεί τα δύο καυτά κορίτσια της μόδας να μην έχουν κάποια συγγένεια ωστόσο έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο καλλονές, με αψεγάδιαστα κορμιά και περιζήτητες στο χώρο της μόδας.

Η Σανίνα Σάικ θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη και φροντίζει πάντα να το επιβεβαιώνει… Το 23χρονο μελαχρινό μοντέλο από την Αυστραλία φωτογραφήθηκε ημίγυμνο για αντρικό περιοδικό. Πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του GQ της ρωσικής έκδοσης τόπλες φορώντας μόνο το τζιν της και τις ψηλοτάκουνες γόβες της σε ασπρόμαυρο φόντο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η μελαχρινή γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1991 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από Λιθουανή μητέρα και Πακιστανό πατέρα. Ξεκίνησε το μόντελινγκ μόλις στα 8 της χρόνια, ποζάροντας για παιδικούς καταλόγους μόδας.

Στα 15 της, ένας διαγωνισμός ομορφιάς και μια συμμετοχή σε reality show την οδήγησαν σε μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, όπου υπέγραψε συμβόλαιο. Το 2008 συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Make Me A Supermodel» και ένα χρόνο αργότερα εμφανίστηκε σε μεγάλα fashion shows στη Νέα Υόρκη και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και μια θέση ανάμεσα στους περιβόητους αγγέλους της Victoria's Secret.

Από τα 17 της η Σανίνα ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη σε ένα υπέροχο διαμέρισμα μαζί με τον σκύλο της Choppa.

Αλλά για να κάνετε τις συγκρίσεις σας και να αποφασίσετε ποια από τις δύο πριτιμάτε πάρτε και μια γεύση από Ιρίνα Σάικ...