X

Ο επώνυμος φαρσέρ ξαναχτυπά με θύμα την Kim Kardashian

Θύμα του επώνυμου φαρσέρ Vitalii Sediuk έπεσε η Kim Kardashian.Διαψεύδει ο Ουκρανός ρεπόρτερ.

Ant1news

Ο Vitalii Sediuk είναι περισσότερο γνωστός όχι ως ρεπόρτερ αλλά ως φαρσέρ επωνύμων.

Μετά τους America Ferrera, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez και Will Smith σειρά είχε η Kim Kardashian κατά την προσέλευση της σε επίδειξη κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.

Ο δράστης πλησίασε την εκρηκτική σταρ και της τράβηξε τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να απειληθεί με πτώση, μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης μητέρας της και του συζύγου της.

Οι άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας επενέβησαν λίγο πριν σωριαστεί στο έδαφος και  την φυγάδευσαν στο εσωτερικό του κτιρίου σε κατάσταση σοκ.

Από την πλευρά του Ουκρανού ρεπόρτερ τα γεγονότα παρουσιάζονται διαφορετικά. Ισχυρίζεται πως το μόνο που έκανε ήταν να πλησιάσει και να αγκαλιάσει την Κιμ με αποτέλεσμα ο πανικός που δημιουργήθηκε από τους άντρες της ασφάλειας της να δημιουργήσει συνωστισμό και να προκαλέσει την απώλεια της ισορροπίας της χυμώδους τηλεπερσόνας.

Αν ο 25χρονος Vitalii Sediuk γίνει πιστευτός έχει καλώς, ειδάλλως το βεβαρημένο παρελθόν του μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα. Άλλωστε δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από τον Μάιο όταν επιτέθηκε στον Brad Pitt λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας Maleficent και τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε ποινή 20 ημερών κοινωφελούς εργασίας και να του απαγορευτεί να πλησιάσει το ζεύγος Μπρατζελίνα σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.