X

Αμάλ Αλαμουντίν: Η δικηγόρος που κέρδισε τον αιώνιο εργένη

Η πιο «καυτή δικηγόρος του Λονδίνου» κατάφερε να ντύσει τον Τζορτζ Κλούνει… γαμπρό.

Ant1news

Με μια δημόσια εξομολόγηση ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξέφρασε πριν από λίγες ημέρες την ανυπομονησία του να παντρευτεί τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά, Αμάλ Αλαμουντίν. Σήμερα λίγες ημέρες μετά από αυτή τη δημόσια εξομολόγηση ο μέχρι πρότινος «αιώνιος εργένης» πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων, καθώς το διάσημο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και σε μια κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Aman Canal Grande στη Βενετία.

Τι είχε όμως αυτή η γυναίκα που δεν είχαν οι άλλες και κατάφερε να «τυλίξει» τον πιο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Έξυπνη, επιτυχημένη, καλόγουστη και όμορφη με εξωτικό… υπόβαθρο είναι το «πακέτο» που διαθέτει η Αμάλ Αλαμουντίν και κατάφερε να κάνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ να δει το γάμο με άλλη οπτική γωνία.

Πρόκειται για μια γυναίκα που στα 36 της χρόνια διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχει να υπερηφανεύεται για ένα ωραίο παρουσιαστικό και μια εγκρατή διαχείριση του συμβάντος "παντρεύομαι τον Κλούνεϊ".

Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς η Αμάλ και ο Τζορτζ πήγαν μαζί στο Celebrity Fight Night, στην Ιταλία. H Αμάλ στεκόταν δίπλα του κούκλα, φορώντας ένα φόρεμα του γνωστού οίκου Dolce & Gabanna υποστηρίζοντας καλύτερα από ποτέ ότι της αξίζει ο τίτλος που της έχουν δώσει το 2013: "H πιο καυτή δικηγόρος του Λονδίνου".

Έχουν προηγηθεί, βέβαια, εξίσου μοδάτες εμφανίσεις της, οι οποίες είναι σικ και όχι τόσο συντηρητικές όσο ίσως έχουμε στο μυαλό μας, για μια δικηγόρο. Χρώματα, φορέματα, περίεργα μοτίβα είναι μέσα στις επιλογές της. Δεν τη λες βαρετή και μας αρέσουν τα πρωτότυπα κορίτσια, με χαρακτήρα.

Ας θυμηθούμε μερικές εμφανίσεις της Αμάλ Αλαμουντίν