X

Η Kim Kardashian πιο σέξι από ποτέ σε εμφάνιση με την κόρη της και το σύζυγο της

Η 33χρονη Kim Kardashian σε μια ακόμα αποκαλυπτική εμφάνιση της, δεν αφήνει και πολλά στην αντρική φαντασία.

Ant1news

Έχει βαλθεί να ξεπερνάει τον εαυτό της  σε προκλητικότητα, η Kim Kardashian, σε κάθε νέα της εμφάνιση.

Μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση της με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην παρουσίαση του οίκου Balmain για την κολεξιόν Άνοιξη-καλοκαίρι 2015 η Κίμ έδρασε και πάλι.

Την Κυριακή η μικρή αδερφή της, Kendall Jenner, ήταν το μοντέλο της βραδιάς στο σόου του οίκου Givenchy και η καμπυλόγραμμη τηλεπερσόνα δεν θα μπορούσε να λείπει, αφου ο συγκεκριμένος οίκος μόδας είναι από τους αγαπημένους της και έχει φορέσει τις δημιουργίες του πολλές φορές στο παρελθόν.

Η Kim εμφανίστηκε να αποχωρεί από το σπίτι της στο Παρίσι φορώντας μια διάφανη δαντελένια φόρμα και από κάτω μόνο ένα στενό μαύρο κορμάκι.

 Το μόνο γεγονός που υποχρέωσε την 33χρονη σταρ να γίνει λιγότερο αποκαλυπτική ήταν η Παριζιάνικη νυχτερινή ψύχρα, μόλις βράδιασε ένα δερμάτινο τζάκετ κάλυψε τους  ώμους της .

Η Κίμ κάθισε φυσικά στην πρώτη σειρά των καθισμάτων συνοδευόμενη από τον κομψότατο  σύζυγο της, Kanye West, κρατώντας στην αγκαλιά της την ενός έτους κόρη της.

Πάντως με όλες αυτές τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις ο ντόρος γύρω από το όνομα των Kardashians, όχι μόνο συντηρείται αλλά εντείνεται διαρκώς.