X

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου Κλούνεϊ - Αλαμουντίν

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού Κλούνεϊ- Αλαμουντίν με το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό.

Ant1news

Ο γάμος τη χρονιάς χαρακτηρίστηκε ο γάμος της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν με τον πιο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουν, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο στην Βενετία κάτω από άκρα μυστικότητα και η επισφράγισή του έγινε στο δημαρχείο της πόλης την Δευτέρα.

Ωστόσο ενώ όλοι είδαμε τον γοητευτικό γαμπρό με το κοστούμι του, καθώς πήγαινε στην τελετή, οι φωτογραφίες της νύφης χρειάστηκαν δύο ολόκληρες μέρες για να βγουν στη δημοσιότητα.

Οι 100 εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού υπήρξαν και οι μόνοι μάρτυρες του μυστηρίου, ενώ τα δικαιώματα των γαμήλιων φωτογραφιών πήρε-έναντι αδρού αντιτίμου- η Vogue.

Στα τεύχη όμως των  περιοδικών Hello και People που κυκλοφορούν σήμερα Τρίτη, το ζευγάρι ποζάρει όλο χάρη και χαρά με τα νυφικά του ρούχα.

Το κοστούμι του γαμπρού ήταν από μαύρο κασμίρι, σχεδιασμένο από τον Giorgio Armani και συνδυάστηκε με μαύρη γραβάτα, λευκό πουκάμισο και δερμάτινα Oxford παπούτσια.

Το νυφικό της Αμάλ ήταν λευκό και δαντελένιο με κεντημένα μαργαριτάρια και στρας, που άφηνε ελαφρά του ώμους της έξω. O σχεδιασμός του-δε θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο-ήταν από τον οίκο Oscar de la Renta.