X

Η Emily Ratajkowski τόπλες στο "Cosmopolitan"

Η 23χρονη μελαχρινή… αμαρτία πόζαρε για γνωστό περιοδικό φορώντας τα απολύτως απαραίτητα ξεσηκώνοντας για άλλη μια φορά τις αντρικές φαντασιώσεις.

Ant1news

Γνωστή για τις σούπερ σέξι φωτογραφήσεις της στα αντρικά περιοδικά η Emily Ratajkowski πέταξε άλλη μια φορά τα περιττά ρούχα και πόζαρε για το γνωστό περιοδικό “Cosmopolitan” Νοεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης.

Η 23χρονη μελαχρινή πόζαρε topless, κρύβοντας επιμελώς τα πιο... προσωπικά σημεία της, αφήνοντας τη φαντασία μας να οργιάζει.

Η όμορφη κυρία από την Καλιφόρνια, με καταγωγή από την Πολωνία, έγινε γνωστή παίζοντας το ρόλο της Tasha στο Nickelodeon sitcom iCarly. Οι άντρες έχουν εμμονή μαζί της και αυτή δεν τους χαλάει χατίρι , καθώς συχνά πυκνά φωτογραφίζεται με ή και χωρίς ρούχα στα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά.

Το “Esquire” μάλιστα την ανακήρυξε και δικαίως ως την πιο σέξι γυναίκα του 2013, καθώς διαθέτει κορμί που κόβει την ανάσα και έκφραση που σαγηνεύει το φωτογραφικό φακό, χάρη στα έντονα σκούρα μάτια της.

Και μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ψηλή για μοντέλο, όμως οι εταιρείες εσωρούχων και μαγιό δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί για αυτούς.

 

H Ratajkowski πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες στην κινηματογραφική ταινία “Gone Girl” (Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε), ταινία βασισμένη στο παγκόσμιο best seller της Gillian Flynn. Την ταινία υπογράφει ο σκηνοθέτης David Fincher και πρωταγωνιστούν οι: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon και άλλοι.