X

Νέα σύλληψη για την πρώην "πριγκίπισσα" της Disney Αμάντα Μπάινς

Το αλλοτινό πρόσωπο της Disney, η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς σε νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά συνελήφθη υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ant1news

Η προβληματική συμπεριφορά της Αμάντα Μπάινς, απασχόλησε για μια ακόμα φορά τη δημοσιότητα, την ώρα που η επαγγελματική της καριέρα δεν έχει να επιδείξει κάτι σπουδαίο. Η 28χρονη ηθοποιός συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στο Λος  Άντζελες .

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακινητοποιημένο όχημα σε  διασταύρωση  στην περιοχή του Σέρμαν Όουκς βορειοδυτικά της Αμερικάνικης μεγαλούπολης. Μετά τον έλεγχο οδήγησαν την Μπάινς στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες πριν αφεθεί ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 15.000 δολαρίων. Ενώπιων του δικαστηρίου θα οδηγηθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Η Αμάντα Μπάινς είχε τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση όταν ξεκίνησε μια πυρκαγιά  έξω από σπίτι του Λος Άντζελες. Αυτό ήταν η κατάληξη μιας εν γένει προβληματικής συμπεριφοράς, από το πάλε  ποτέ πρόσωπο της Disney και πρωταγωνίστρια του All That.

 Η ίδια είχε μετατρέψει σε τσίρκο την προσωπική της ζωή τουιτάροντας  από γυμνές φωτογραφίες έως και σεξουαλικές προτιμήσεις. Έχει υποστεί και άλλες συλλήψεις, έχει τρυπήσει το πρόσωπο της σε ανησυχητικό βαθμό και έχει ξεκινήσει εξαντλητική δίαιτα γιατί στα 58 κιλά αισθανόταν απελπιστικά χοντρή.

Μετά από όλα αυτά ποιος αμφισβητεί ότι η υπερβολική διασημότητα σε προεφηβικές ηλικίες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη;