X

Η δημόσια πρόταση γάμου του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη

Παραδοσιακός και ρομαντικός ο  δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος ζήτησε το χέρι της γυναίκας της ζωή του από τον μπαμπά της.

Ant1news

Μία πρόταση γάμου είναι αρκετή να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της εγχώριας show biz; Όταν προέρχεται από τον Σάκη Ρουβά φυσικά και είναι… Ο έλληνας ποπ σταρ έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη.

Το διάσημο ζευγάρι ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους και να ενωθούν με τα ιερά του δεσμού γάμου.  

Η πρόταση γάμου έγινε τη βραδιά της βάφτισης της κόρης τους Αριάδνης, το Σάββατο, στην περιοχή Κοιλάδα, στο Πόρτο Χέλι, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, που κυκλοφορεί την Τετάρτη.

«Ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί για να τραγουδήσει για την οικογένεια και τους φίλους τους. Μάλιστα του ζητούσαν συγκεκριμένα τραγούδια να ερμηνεύσει, ενώ και η κόρη του Αναστασία έκανε δικές της παραγγελίες στον μπαμπά της. Κάποια στιγμή, και ενώ χόρευε ο πατέρας της Κάτιας, Νίκος Ζυγούλης, ο Σάκης ανήγγειλε ότι θα τραγουδήσει ‘για τη γυναίκα της ζωής του’ και απευθυνόμενος στον πατέρα της, του ζήτησε το χέρι της κόρης του.

Μάλιστα αποκάλυψε χαριτολογώντας ότι της το έχει ζητήσει πολλές φορές. Η Κάτια καθόταν στο κεντρικό τραπέζι με φίλους του ζευγαριού. Ο Σάκης την πλησίασε και της έδωσε ένα μεγάλο φιλί, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και της αφιέρωσε την επιτυχία του "Τον χρόνο σταματώ", ενώ οι καλεσμένοι τους χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι», αναφέρει πηγή στο ΟΚ περιγράφοντας τη δημόσια πρόταση γάμου του Σάκη στην Κάτια.

Μάλιστα ο Έλληνας σταρ μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 απάντησε στην ερώτηση αν θα παντρευτούν χαμογελώντας με νόημα: «Γιατί όχι; Θα δούμε».