X

Γιατί βρέθηκε σε γκέι μπαρ η Βαλερί Τριερβελέρ;

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας βρήκε που να ξοδεύει τα χρήματα που γέμισαν το πορτοφόλι της από τις πωλήσεις του βιβλίου της.

Ant1news

Η Βαλερί τελευταία έχει δει το κασέ της να παίρνει «τρελή» άνοδο, εξαιτίας του βιβλίου της, στο οποίο βγάζει στη φόρα την προσωπική ζωή της ίδιας, του πρώην συντρόφου της Φρανσουά Ολάντ και της ερωμένης του.

Το βιβλίο έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων, αφού έχει ήδη δώσει μέχρι 500.000 αντίτυπα στις λίγες εβδομάδες που κυκλοφορεί.

Τα κέρδη της ανέρχονται 1,3 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας την πιο πλούσια και από τον ίδιο τον Γάλλο πρόεδρο, του οποίου η περιουσία φτάνει στα 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι η ελεύθερη, ωραία και πλούσια Τριερβελέρ «αλωνίζει» πλέον την πόλη του Φωτός, έχοντας πετάξει τον μανδύα της παρατημένης που φόρεσε μόνο για λίγες μέρες, πριν αρχίσει τη συγγραφή του βιβλίου που την έκανε να ξεπεράσει τον πρώην της.

Η Γαλλίδα βρέθηκε σε γκέι μπαρ, σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», για λόγους σοβαρούς.

Ο πρώτος είναι ότι στο «Banana Cafe», που είναι διάσημο γκέι μπαρ στο Παρίσι, έκανε το γαμήλιο πάρτι του ο φίλος της Ζαν Λικ Ρομέρο, ο οποίος  ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο του, Κριστόφ Μισέλ.

Ο δεύτερος λόγος ήταν ακόμα πιο σημαντικός, ήταν από τις πρώτες φορές που η Βαλερί Τριερβελέρ εμφανίστηκε κάπου χαμογελαστή, λαμπερή και επιτυχημένη. Κάπως έτσι έκλεψε την παράσταση.