X

Και η AnnaLynne McCord γυμνή στο Διαδίκτυο

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφικές της αμερικανίδας ηθοποιού, η οποία μάλιστα εμφανίζεται και σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της.

Ant1news

Και το σίριαλ με το γυμνό σκάνδαλο του Χόλιγουντ συνεχίζεται…  

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι πολλές από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, οι οποίες έπεσαν θύματα του χάκερ των διασημοτήτων, σκέφτονται να στραφούν νομικά κατά της Google, άλλη μια Αμερικανίδα ηθοποιός «κυκλοφορεί» γυμνή στο Διαδίκτυο.

Ο χάκερ που έχει σπείρει τον πανικό στο Χόλιγουντ κατάφερε να κλέψει φωτογραφίες και από τον προσωπικό λογαριασμό της AnnaLynne McCord.

Και στην περίπτωση της AnnaLynne, οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα «hot» και αποκαλυπτικές, ενώ σε κάποιες από αυτές εμφανίζεται σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά από την Ατλάντα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, το 2007, σε 12 επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Nip/Tuck». Ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στην επίσης δημοφιλή σειρά «90210» όπου έπαιξε για 5 χρόνια (από το 2008 μέχρι το 2013) τη Naomi Clark και προτάθηκε για το βραβείο Teen Choice Award.