X

Ποια διάσημη ηθοποιό «μαρκάρει στενά» ο Οrlando Bloom;

Την καλλονή από τον «Λύκο της Wall Street» φλερτάρει ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος κάνει τα πάντα για ένα ραντεβού μαζί της!

Ant1news

Τα βέλη του έρωτα «χτύπησαν» τον Orlando Bloom.

O διάσημος βρετανός ηθοποιός, μπορεί να χώρισε μετά από τρία χρόνια γάμου με το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία Miranda Kerr, αλλά φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να προχωρήσει…

Ο Orlando Bloom είναι ερωτοχτυπημένος με την ξανθιά καλλονή Margot Robbie, η οποία μετά την εμφάνισή της στο πλευρό του Leonardo Di Caprio στο «Λύκο της Wall Street» έχει κάνει τα αρσενικά να παραμιλούν. Φυσικά  ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση που όπως φαίνεται την έχει «δαγκώσει» τη λαμαρίνα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 37χρονος ηθοποιός φλερτάρει και μάλιστα έντονα τη Margot. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να τη «ρίξει» της στέλνει sms, λουλούδια μέχρι και ένα αρκουδάκι.

Από την πλευρά της, η 24χρονη ηθοποιός έχει γοητευτεί από το φλερτ του συναδέλφου της, ωστόσο συνεχίζει να διατηρεί σχέση με τον σύντροφό της, Tom.