X

Κατερίνα Καινούργιου:"Έκανα πλαστική και ήταν επίπονη"

Η παρουσιάστρια μιλά «ανοιχτά» για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ant1news

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστό πως προσέχει επιμελώς την εξωτερική της εμφάνιση, αφού σε κάθε δημόσια έξοδό της είναι πάντα καλοντυμένη. Επίσης, γνωστό είναι πως η παρουσιάστρια δεν φοβάται την αλήθεια και όταν την ρωτούν αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο ΟΚ και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει πλαστική, προκειμένου να βελτιώσει κι άλλο την εικόνα της, τονίζοντας παράλληλα πως ήταν μία επίπονη διαδικασία.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά για την εικόνα μου. Έχω κατηγορηθεί κι έχω επαινεθεί. Προσπάθησα πολύ να βελτιώσω και το μέσα και το έξω μου. Δεν πλακώνομαι στις πλαστικές. Ναι, έκανα πλαστική και ήταν επίπονη μπορώ να πω. Το να μπεις στη διαδικασία να είσαι τόσες ώρες στο χειρουργείο, να διαθέσεις χρήματα και να πονέσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου, κάτι σημαίνει. Όποια γυναίκα το κάνει, χωρίς να φτάνει στην υπερβολή, της βγάζω το καπέλο. Μια γυναίκα που γυμνάζεται, προσέχει και χτίζει την εικόνα της, την επαινώ, δεν την κατακρίνω».