X

Γιατί… τα πήρε ο Τζέι Ζι με τουρίστα;

Τουρίστας «έβγαλε» από τα ρούχα του τον διάσημο ράπερ και προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του όταν δεν τον αναγνώρισε.

Ant1news

Άβυσσος η ψυχή του διάσημου! Ο Τζέι Ζι έδειξε… τα δόντια του σε έναν τουρίστα. Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις-όπως αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω-σας ενημερώνω ότι είναι ο σύζυγος της Μπιγιονσέ και ράπερ-παραγωγός.

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι βρίσκονται στη Γαλλία μαζί με την κόρη τους Μπλου Άιβι  απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές. Κι αν νομίζατε πως επιθυμία τους είναι να περνούν απαρατήρητοι, πέφτετε έξω…

Απ’ ό,τι φαίνεται, μπορεί να μην θέλει να τον ενοχλούν οι θαυμαστές του, αλλά τρελαίνεται όταν δεν τον αναγνωρίζουν. Τουλάχιστον αυτό απέδειξε με τη συμπεριφορά του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Μουσείο του Λούβρου.

Όταν ο σωματοφύλακάς του χρυσού ζευγαριού της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ζήτησε ευγενικά από ένα τουρίστα να σταματήσει να βιντεοσκοπεί το χώρο με την κάμερά του, εκείνος αυθόρμητα τον ρώτησε απορημένος: «Γιατί, ποιος είναι;». Ο Τζέι Ζι τον άκουσε και του είπε εμφανώς ενοχλημένος: «Εσύ ποιος είσαι;», κρατώντας αγκαλιά την κόρη του. «Ο Πολ», του ανταπάντησε ο τουρίστας, για να λάβει ένα άγριο βλέμμα από τον αστέρα της ραπ.