X

Αχώριστες Δέσποινα Βανδή και Γωγώ Μαστροκώστα

Σε παραλία της Αττικής «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τις δύο καλές φίλες παρέα με τα παιδιά τους.

Ant1news

 

Αχώριστες είναι  η Δέσποινα Βανδή και η Γωγώ Μαστροκώστα.

Οι δύο πανέμορφες γυναίκες απολαμβάνουν η μία τη συντροφιά της άλλης και σε κάθε ευκαιρία μοιράζονται στιγμές χαλάρωσης. Έτσι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής οι δύο καλές φίλες αποφάσισαν να παρατείνουν… το καλοκαίρι και… πήγαν παραλία!

Με σύμμαχο τις ηλιόλουστες ημέρες του Οκτωβρίου και άκρως καλοκαιρινή διάθεση φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν για μπάνιο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, προορισμός αγαπημένος καθώς μέσα στο καλοκαίρι απαθανατίστηκαν εκεί αρκετές φορές με τις οικογένειες τους. Φυσικά σε αυτή τη κυριακάτικη εξόρμηση είχαν μαζί τους την καλύτερη παρέα, τα παιδιά τους. Η Γωγώ είχε μαζί της την Βαλέρια, ενώ η Δέσποινα τη Μελίνα και τον Γιώργο.

«Η Γωγώ Μαστροκώστα, όπως και τα τρία παιδιά, βούτηξαν στη θάλασσα, ενώ η Δέσποινα Βανδή προτίμησε να κάνει ηλιοθεραπεία», μαρτυρά στο περιοδικό ΟΚ πρόσωπο που της συνάντησε εκεί.

Μετά τη θαλασσινή τους εξόρμηση, οι δύο κολλητές με τα παιδιά τους επισκέφθηκαν σούπερ μάρκετ της περιοχής για να κάνουν για αγορές τους.

Πρόκειται για τη δεύτερη κοινή τους εμφάνιση μετά το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα της Γωγώς Μαστροκώστα. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για αυτό στην παρουσίαση τους προγράμματος του ΑΝΤ1 αποκάλυψε: «Δεν με πήρε τηλέφωνο. Εγώ την πήρα για να παίξουμε μπιρίμπα το βράδυ και έτυχε να την πάρω την ώρα που η κοπέλα είχε τρακάρει και ήταν σε απόλυτο πανικό. Όπως κάθε άνθρωπος που αγαπάει τον φίλο του, πήγαν να δω τι συμβαίνει και να τη βοηθήσω».

Αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή ολοκληρώνει το νέο της CD, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να βγει στα ραδιόφωνα το καινούριο σινγκλ της με τίτλο «Κάνε κάτι», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στοίχους Ελένης Γιαννατσούλια.