X

Αμακιγιάριστη και αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι της η JLO

Η Λατίνα σταρ δεν διστάζει να δείξει το «αληθινό» της πρόσωπο και συμμετείχε στην νέα καμπάνια #WakeUpCall.

Ant1news

Μια selfie φωτογραφία κατευθείαν από το κρεβάτι της ανήρτησε η Τζένιφερ Λοπέζ για καλό σκοπό.

Πόζαρε αγουροξυπνημένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του προσώπου της και ανήρτησε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η 45χρονη Λατίνα σταρ συμμετείχε με τη σειρά της στην καμπάνια #WakeUpCall, που προσφέρει βοήθεια στη Unicef για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Συρία και την οποία οι σταρ την έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό. Τι πρέπει να κάνουν; Αναρτούν αγουροξυπνημένες selfies τους στα social media. Με κάθε φωτογραφία που ποστάρουν –προς το παρόν- δωρίζουν 8 δολάρια στη Unicef.

Να σημειωθεί πως το #WakeUpCall ακολουθεί το παράδειγμα της εκστρατείας Ice Bucket Challenge, την πρωτότυπη ιδέα του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS), που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την εν λόγω ασθένεια που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη και εξελίχθηκε σε παγκόσμια φρενίτιδα.

Οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη μπουγελώθηκαν και συγκέντρωσαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια βίντεο στο Facebook και στο Instagram, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων του ιδρύματος κατά 95 εκατομμύρια δολάρια.